— Belevenissen en waarnemingen —

The Movie
Van Kneus

Boeren en kwekers van rond de evenaar zijn blij met de afzet van hun producten. Daar varen ze wel bij. We helpen ze dan ook voor een goeie prijs hun producten te verzamelen, verkopen en te exporteren (ze kunnen nou eenmaal niet alles zelf opeten).  Dat op zich is een verhaal waard!

Maar dat is niet het enige wat we doen. Ook ter plaatse zetten we ons in om hun teelt te optimaliseren en reststromen te minimaliseren. Daar wordt iedereen beter van. We vergeten het wel eens, maar voordat groente en fruit bij de supermarkt ligt, heeft het al een hele reis achter de rug.

Die reis willen we nu ook eens laten zien en dan kunnen we het goed uitleggen.

‘..’

We weten dat mensen nu roepen: “Oh, die grote vervuilende boot!”, maar op dit moment is er geen beter alternatief. Het is nou eenmaal de manier om geteelde goederen, uit landen rond de evenaar, naar het westen te krijgen (trouwens er zijn veel goeie initiatieven gaande om de scheepvaart schoner te krijgen en dat ondersteunen we ook van harte).

Ons doel is, om dat zo efficient mogelijke doen, met zo weinig mogelijk verspilling.  Van reststromen Beststromen te maken. Als je meer wilt weten of heb je zelf goeie ideeên, stuur gerust een mailtje. Dan praten we er over. Het is simpel:

Als je beter kijkt zie je mooie dingen.